Wie ik ben in het kort

Geboren in Amstelveen in een ondernemersgezin. Binnen ons gezin stond ondernemerschap centraal. Maar ook zelfreflectie en oplossingsgericht denken. Leren door het gewoon te doen. In het diepe springen, ervoor gaan. Vallen en weer opstaan, opnieuw proberen. Met eigenaarschap en verantwoordelijkheid als leidraad.

Tijd voor  gesprekken was er zeker. Vragen stellen zit in onze bloedlijn. Vanuit een gezonde dosis nieuwsgierigheid, leergierigheid. Altijd met verwondering voor het onbekende. Ontdekken, ontwikkelen en leren: het stopt nooit. Dat werd ons al vroeg verteld. Ik knoopte het in mijn oren. En weet dat het zo is.

In co-creatie iets moois neer weten te zetten. In harmonie samenwerken, samen resultaat behalen. Dat vind ik persoonlijk het allerleukste. Het geeft mij vleugels en plezier.

De regio Alkmaar is mijn thuisbasis. Maar mijn vizier staat altijd open. De wereld is groter dan Noord-Holland. Afstand is overbrugbaar, oplossingen zijn nabij. Er valt altijd genoeg te ontdekken. Bel, mail gerust als je wilt. Contact is snel genoeg gelegd!

De waarden van Six Word Studio

Vertrouwen

Belangrijkste voorwaarde om te kunnen samenwerken.

Vindingrijk

Creatieve denkers brengen oplossingen verrassend dichtbij.

Veelzijdig

Communicatiekennis over de volle breedte inzetbaar.

Belangstellend

Wederzijdse verbinding ontstaat vanuit oprechte belangstelling.

Verbindend

Persoonlijke benadering brengt samen én verder.

Raadgevend

Van eerlijk gesprek naar eerlijk advies.